Californische wijnen met Europees magazijn

Angeline

Over

Premium Pinot Noir
uit Californië

Angeline bevindt zich op het kruispunt van de visie van Courtney Benham en is een embleem van het hart van Sonoma County. Genesteld in de Russian River Valley bij Martin Ray Vineyards & Winery, vertegenwoordigt Angeline pure wijnbereiding – toegewijd aan het tot uitdrukking brengen van de essentie van elke variëteit.

California vineyards usa

Oorsprong

Californië, VS

De reis van Courtney Benham begon in de San Joaquin Valley, waar zijn passie voor de eindeloze mogelijkheden van druiven ontstond. Deze passie leidde tot de oprichting van Angeline in 1990, perfect gelegen in de Russian River Valley van Sonoma County – de koesterende bakermat van premium wijnen.

Terroir

Premium wijngaarden

Angeline’s toewijding aan het maken van uitzonderlijke wijnen vindt zijn oorsprong in de wijngaarden. Ze komen uit hoogwaardige bronnen en omarmen opzettelijke landbouw, waardoor het terroir tot zijn recht komt. Minimale interventie is de leidraad voor hun aanpak en bevordert de opkomst van de inherente essentie van elke variëteit.

Angeline wines grapes california
Angeline reserve family california premium wines

Winemaking Concept

De filosofie van Angeline is simpel: laat de vrucht spreken. Ervaar hun 100% Pinot Noir-wijnen die de ware aard van de variëteit weergeven. Deze wijnen zijn genereus levendig en perfect uitgebalanceerd en leveren de authentieke Pinot Noir-ervaring.

Winemaking Team

De essentie van Angeline is de onwrikbare intentie van het team. Ze maken wijnen van één enkel druivenras en vangen de rauwe essentie van druiven. Geworteld in passie, stellen ze authentieke wijnen samen, die de geest van de Californische wijnbereiding weerspiegelen.

angeline california wines_Barrels_Winemaking

Goed om te weten

Angeline Pinot Noir

Angeline Pinot noir werd verkozen tot beste Pinot noir in zijn categorie in de Verenigde Staten! Een musthave in je wijnportfolio.

Angeline wines range california wines in europe with stock
Angeline Chardonnay California - american wine
Angeline California wine Stock europe premium pinot noir
Angeline reserve family california premium wines
Angeline Pinot noir california

Milieu, sociaal en bestuur (ESG).

duurzaamheid

Duurzaamheidsengagement
Angeline’s toewijding overstijgt wijn; het pleit voor duurzaamheid. Als trotse leden van de Sonoma County Winegrowers Association benutten ze zonne-energie, oefenen ze efficiënte verlichting uit en investeren ze in waterterugwinning. Angeline’s toewijding aan duurzaamheid is een bewijs van hun respect voor de natuur.

Certified California sustainable winery

Duurzaamheid Kernpunten Angeline

  • Hun zonne-energiesysteem levert meer dan 80% van de stroom van de wijnmakerij.
  • De kelderverlichting van de wijnmakerij is bewegingsgevoelig (de lichten gaan uit in slapende ruimtes) en ze blijven upgraden naar LED-verlichting in alle gebouwen.
  • De waterterugwinningsvijver is onlangs opgewaardeerd om het afvalwater van de wijnmakerij beter te behandelen door middel van beluchting en filtratie, en een groot deel ervan wordt hergebruikt voor landschapsirrigatie. Dit is vooral belangrijk in deze tijd van droogte.
  • De leidingen die glycol door de wijnmakerij transporteren om de tanks te koelen en op te warmen voor fermentatie en opslag zijn geïsoleerd voor efficiëntie, evenals de tanks zelf om de temperatuur op peil te houden met een minimaal energieverbruik.
  • Hun inerte stikstof wordt ter plaatse gegenereerd, waardoor er geen levering van gecomprimeerd gas per vrachtwagen nodig is.
    Alle afvallen van druiven (stengels, zaden, schillen) worden gerecycled tot compost voor wijngaarden en landschapsarchitectuur.

Angeline wijnen

Warehousing & Logistiek Partnerschap Europa

Overzicht
MH Wines en Martin Ray Vineyards & Winery hebben hun krachten gebundeld voor een opwindend partnerschap op het gebied van opslag en distributie. Deze samenwerking heeft tot doel zowel nieuwe als bestaande importeurs en handelspartners binnen de EU te helpen.

Waarom
Dankzij dit partnerschap hebben importeurs die wijnen uit de Martin Ray Vineyards & Winery-collectie verwerken, gemakkelijk toegang tot kleinere, frequentere hoeveelheden. Het EU-magazijn elimineert de vertragingen en kosten die gepaard gaan met verzending vanuit de VS en biedt een praktische oplossing voor kleinere bestellingen

Wilt u uw portfolio verrijken met gerenommeerde Californische wijnen? Zoek niet verder! Als Europese wijnimporteur is uw reis om uw aanbod naar een hoger niveau te tillen nu nog eenvoudiger geworden. Introductie van Angeline Winery, een gewaardeerde Californische naam met een wereldwijde aanwezigheid. Met een speciaal Europees magazijn en een strategisch partnerschap brengt MH Wines de uitzonderlijke wijnen van Angeline dichter bij u. Door onze naadloze vertegenwoordiging dienen wij als een verlengstuk van Angeline’s team in Europa. Onze inzet gaat verder dan tussenpersonen: wij zijn uw directe link naar de beste Californische wijnen, zorgvuldig uitgekozen om uw portfolio te versterken. Ervaar de ware essentie van de Californische wijnbereiding via de wijnen van Angeline, gemakkelijk en efficiënt verkrijgbaar uit onze Europese voorraad

Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op!