Wij assisteren en ondersteunen andere wijnondernemers op internationale schaal

We helpen wijnhuizen in het buitenland door een Europese logistiek- en distributieoplossing aan te bieden, zodat ze dichter bij hun klanten in Europa kunnen zijn. We helpen ze ook met de commercialisering, wat voor hen moeilijk kan zijn als ze geografisch zo ver weg zijn.

We helpen ook importeurs/distributeurs op de Europese markt door hen te kunnen voorzien van veel wijnen uit verschillende landen.

MH&DL Jimmy
Tiraki Kayak

wat we doen

We hebben ons gerealiseerd dat het moeilijk is voor overzeese wijnproducenten om de Europese markt te penetreren, maar het is ook moeilijk voor wijnimporteurs om nieuwe niet-Europese wijnen aan hun portfolio toe te voegen.

We hebben een gat in de markt geconstateerd en hebben besloten actie te ondernemen! Wij verbinden overzeese wijnproducenten met Europese wijnimporteurs.

Het is onze taak om wijnproducenten ervan te overtuigen dat we hen kunnen helpen toegang te krijgen tot de Europese markt door hun opslag- en distributiepartner te zijn, waardoor het voor importeurs gemakkelijker wordt om hun wijnen te kopen.

We zijn geen tussenpersoon, we hebben een overeenkomst met elk van onze producenten, we maken deel uit van hun team en we vertegenwoordigen hen voor alle Europese distributie van hun wijnen. U staat te allen tijde in directe relatie met de producent.

margaux-hyacinthe-mhwines

Margaux Hyacinthe

Oprichter & Directeur

 

Margaux Hyacinthe

Motto ~ Hou van wat je doet en inspireer mensen ~


Ik ben ondernemend en altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Ik heb een master in transport, logistiek en internationale handel – kennis die maar al te graag in praktijk wil brengen door mijn passie voor wijn met de wereld te delen. Ik spreek drie talen vloeiend: Frans, Spaans en Engels, en ik leer momenteel Nederlands.

Ik ben opgegroeid in de Loire, een prachtige wijnregio, en ik bof naar een van de bijzonderste Franse wijnen te zijn vernoemd: Margaux! Ik had het geluk op te groeien met Sancerre- en Cabernet Franc-wijnstokken in de achtertuin, en ik heb sindsdien alle grote wijngebieden van Frankrijk verkend en geproefd.
Toen ik de wereld rondreisde, realiseerde ik me dat er zoveel meer achter wijn schuilt: de druiven, de geschiedenis, de mensen, de terroirs. Hoe geweldig zou het zijn als ik al dit bewustzijn en deze ervaring met anderen kan delen?

Daarom heb ik besloten om hier het avontuur te beginnen en deel uit te maken van MH Wines Exclusive Terroirs.

Authentieke kwaliteiten: Enthousiasme, Toewijding en Passie

Onze krachten als wijnimporteur

  • Kwaliteitswijnen van geweldige terroirs

  • Duurzame relaties met een constant leerproces en loyaliteit

  • Een gepassioneerd multicultureel team

  • Geselecteerd en rechtstreeks afkomstig van familiebedrijven en vertrouwde wijnhuizen

  • Hoge controle over het wijnproces – Uitmuntendheid en passie staan centraal

  • We luisteren naar de wensen van onze klanten