Met plezier en passie genieten van heerlijke wijn

Geweldige wijnen komen uit geweldige terroirs. Geweldige terroirs komen van een plek met een rijke geschiedenis, de natuur en van de mensen die eraan hebben gewerkt, er nu werken en er in de toekomst zullen werken. Onze producenten beschouwen zichzelf als verzorgers en beheerders van het land, in de hoop het in een betere staat achter te laten voor toekomstige generaties.

Wij zijn ervan overtuigd dat het maken van wijn een combinatie is van wetenschap en kunst, die mensen samenbrengt en relaties versterkt.

MH&DL Jimmy
Tiraki Kayak

Wij zijn uw exclusieve wijnimporteur in Nederland

We geven de kunst en passie van wijn door aan verschillende generaties door mensen op te leiden en te helpen hun kennis te vergroten. Als wijnimporteur in Nederland voorzien wij de Europese markt van een breed assortiment exclusieve, premium wijnen tegen een betaalbare prijs. We werken nauw samen met de horeca en detailhandel door hen te helpen om het perfecte assortiment te vinden om hun klanten tevreden te stellen. Wij vertegenwoordigen wijnmakerijen die zich inzetten op ecologisch en sociaal gebied en hun steentje bijdragen om het land te behouden voor toekomstige generaties en tegelijkertijd de huidige leefomstandigheden te verbeteren.

margaux-hyacinthe-mhwines

Margaux Hyacinthe

Oprichter & Directeur

 

Margaux Hyacinthe

Motto ~ Hou van wat je doet en inspireer mensen ~


Ik ben ondernemend en altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Ik heb een master in transport, logistiek en internationale handel – kennis die maar al te graag in praktijk wil brengen door mijn passie voor wijn met de wereld te delen. Ik spreek drie talen vloeiend: Frans, Spaans en Engels, en ik leer momenteel Nederlands.

Ik ben opgegroeid in de Loire, een prachtige wijnregio, en ik bof naar een van de bijzonderste Franse wijnen te zijn vernoemd: Margaux! Ik had het geluk op te groeien met Sancerre- en Cabernet Franc-wijnstokken in de achtertuin, en ik heb sindsdien alle grote wijngebieden van Frankrijk verkend en geproefd.
Toen ik de wereld rondreisde, realiseerde ik me dat er zoveel meer achter wijn schuilt: de druiven, de geschiedenis, de mensen, de terroirs. Hoe geweldig zou het zijn als ik al dit bewustzijn en deze ervaring met anderen kan delen?

Daarom heb ik besloten om hier het avontuur te beginnen en deel uit te maken van MH Wines Exclusive Terroirs.

Authentieke kwaliteiten: Enthousiasme, Toewijding en Passie

Onze krachten als wijnimporteur

  • Kwaliteitswijnen van geweldige terroirs

  • Duurzame relaties met een constant leerproces en loyaliteit

  • Een gepassioneerd multicultureel team

  • Geselecteerd en rechtstreeks afkomstig van familiebedrijven en vertrouwde wijnhuizen

  • Hoge controle over het wijnproces – Uitmuntendheid en passie staan centraal

  • We luisteren naar de wensen van onze klanten