WERELDWIJDE Wijnbouwers IN EUROPA

Ontdek onze wereldwijde wijnmakerijpartners met Europese aanwezigheid

Vind een lijst van al onze wijnhuizen uit de Nieuwe Wereld met voorraad in Europa in ons magazijn – het kopen van internationale wijnen was nog nooit zo eenvoudig!

Argentinië

Martino Wines

Een wijnmakerij met een onhoudbaar streven naar het produceren van constant hoge kwaliteit en interessante wijnen, dat is Martino Wines. Ze gebruiken zowel inheemse als Europese druivenrassen om complexe en intense wijnen te creëren die de meest veeleisende fijnproevers zullen verrassen, maar die ook toegankelijk en plezierig zijn voor alle wijnliefhebbers.

Argentinië – Mendoza

australian wineries in europe

Australië

Hesketh

Drie generaties van de familie Hesketh hebben in een breed scala aan wijnbouwgebieden over de hele wereld gewerkt en gewoond. In 2006 richtten Jonathon en Trish Hesketh Wines op om wijnen te produceren die de geschiedenis van de familie weerspiegelen.

Australië – Adelaide

Parker estate

Gelegen in het zuiden van de regio Coonawarra, in het centrum van de kalksteenkust van Zuid-Australië. De wijnbereidingsfilosofie van Parker Coonawarra Estate respecteert deze unieke bodems, evenals de kwaliteit en leeftijd van de wijnstokken, en produceert wijnen die het volledige potentieel van deze spectaculaire teeltlocatie maximaliseren.

Australië – Coonawarra

Chili

Viña Aromo

Viña Aromo is gelegen in de Maule Vallei, het grootste gebied met wijngaarden in hele Chili, en heeft een traditie van wijnbouw die teruggaat tot de 17e eeuw.

Chili – Maule Vallei

Logo Wildmakers

Wildmakers

Wildmakers streeft ernaar het karakter van de druiven te behouden en gebruikt hiervoor verschillende natuurlijke materialen bij de vinificatie en rijping van de wijn, om zo een unieke expressie te bereiken die de oorsprong en de typiciteit respecteert.

Chili – Itata & Maule Vallei

Georgië

agrida winery

Agrida

Een wijnmakerij die wijnen van hoge kwaliteit produceert middels zowel klassieke als Georgische traditionele methoden. Dankzij de eeuwenlange ervaring van de Georgiërs in wijnproductie wordt een synthese tussen moderniteit en traditie gecreëerd.

Georgië – Kakheti

New Zealand wineries in Europe

Nieuw Zeeland

Tiraki

De geest van Tiraki gaat over het zoeken naar avontuur en nieuwe ervaringen. Tiraki is meer dan alleen geweldige wijn, het is een uitnodiging voor een gesprek, een excuus om te verkennen. Wijn is gemaakt om te delen. Met passie en avontuur in het achterhoofd wordt hun wijn zorgvuldig gemaakt, waarbij kunst en wetenschap in evenwicht worden gebracht om de innerlijke avonturier in jezelf naar boven te halen.

Nieuw-Zeeland – Marlborough

South african wineries in Europe

Zuid-Afrika

binnenkort beschikbaar

We zullen binnenkort aan boord gaan van onze eerste Zuid-Afrikaanse wijnmakerij en hun wijnen beschikbaar hebben voor distributie vanuit ons Europese magazijn. Blijf kijken!

Zuid-Afrika – Wellington

American wineries with European warehouse

Verenigde Staten

angeline

Courtney Benham richtte Angeline op in 1990, in het hart van Sonoma County. De filosofie van Angeline, gemaakt in de Russian River Valley bij Martin Ray Vineyards & Winery, is vanaf het begin standvastig geweest: wijn maken die een ware uitdrukking is van zijn variëteit; Onvervalst en compromisloos.

Verenigde Staten – Californië

MArtin ray

Onze historische wijnmakerij, gelegen in het hart van Russian River Valley in Sonoma County, Californië, werd opgericht in 1881 en is een van de oudste continu geëxploiteerde wijnhuizen in Sonoma County. Al meer dan 30 jaar familiebezit met meer dan 130 90+ scores in de laatste 6 jaargangen

Verenigde Staten – Californië