Wijnbouwers

Lees meer over de mensen en wijngaarden achter onze fantastische wijnen

Argentinië

Martino Wines

Een wijnmakerij met een onhoudbaar streven naar het produceren van constant hoge kwaliteit en interessante wijnen, dat is Martino Wines. Ze gebruiken zowel inheemse als Europese druivenrassen om complexe en intense wijnen te creëren die de meest veeleisende fijnproevers zullen verrassen, maar die ook toegankelijk en plezierig zijn voor alle wijnliefhebbers.

Argentinië – Mendoza

Chili

Calcu

Calcu is een familiebedrijf met een benijdenswaardige staat van dienst in het produceren van premium wijnen met een opmerkelijke frisheid en ware expressie van fruit en wijngaard.

Chili – Colchagua Vallei

Maquis

Viña Maquis wordt al sinds de 18e eeuw in verband gebracht met de productie van wijnen. De wijngaard is gelegen in het hart van de Colchagua-vallei, tussen de rivier de Tinguiririca en de monding van de Chimbarongo.

Chili – Colchagua Vallei

Viña Aromo

Viña Aromo is gelegen in de Maule Vallei, het grootste gebied met wijngaarden in hele Chili, en heeft een traditie van wijnbouw die teruggaat tot de 17e eeuw.

Chili – Maule Vallei

Frankrijk

Ferrussac

5 hectare wijngaarden en al meer dan 100 jaar een familie erfgoed. De wijngaard ligt op een hoogte tussen 300 en 350 meter en wordt gekenmerkt door de koele nachten en warme dagen. In het derde jaar is er omgeschakeld naar biologische landbouw.

Frankrijk – Languedoc

Georgië

agrida winery

Agrida

Een wijnmakerij die wijnen van hoge kwaliteit produceert middels zowel klassieke als Georgische traditionele methoden. Dankzij de eeuwenlange ervaring van de Georgiërs in wijnproductie wordt een synthese tussen moderniteit en traditie gecreëerd.

Georgië – Kakheti

Italië

Socci

Een enkele druivensoort: Verdicchio dei Castelli di Jesi. Een wijngaard van meer dan veertig jaar oud gelegen op de heuvel van Monte Deserto, 350 meter boven de zeespiegel. De wil van een familie om de traditie voort te zetten die onvermijdelijk is gekoppeld aan innovatie.

Italië – Marche

Nieuw Zeeland

Tiraki

De geest van Tiraki gaat over het zoeken naar avontuur en nieuwe ervaringen. Tiraki is meer dan alleen geweldige wijn, het is een uitnodiging voor een gesprek, een excuus om te verkennen. Wijn is gemaakt om te delen. Met passie en avontuur in het achterhoofd wordt hun wijn zorgvuldig gemaakt, waarbij kunst en wetenschap in evenwicht worden gebracht om de innerlijke avonturier in jezelf naar boven te halen.

Nieuw-Zeeland – Marlborough

Portugal

Adega Mayor

Adega Mayor strekt zich uit over een gebied van 350 hectare kurkeiken, oevergalerijen en agrarische velden. Hun missie is om de culturele rol van wijn te vervullen, vanuit een elegant oogpunt, en actief bij te dragen aan creativiteit en sociale vitaliteit door de ontwikkeling van innovatieve en hoge kwaliteit producten.

Portugal – Alentejo

Spanje

Chan de rosas

Wijngaarden gelegen in het hart van de Salnés vallei, de geboorteplaats van Albariño in Galicië. Aan de oevers van de Arousa rivier profiteert deze regio van een Atlantisch klimaat en heeft het een unieke bodem als gevolg van de ontbinding van kalksteen.

Spanje – Rias Baixas

Don Roman

Het merk Don Román is een eerbetoon aan “Abuelo Román” van de familie Montana. Hij was het gezicht van het familiebedrijf en heeft het bedrijf naar een ongekend niveau gebracht. Hun expeditie-likeur resulteert in een cava met fijne smaken en een laag suikergehalte.

Spanje – Cava

Monteleiva

Al sinds de 19e eeuw produceert de familie Montaña haar wijn in het hart van Rioja Alta, Fuenmayor. Ze produceren elegante wijnen met veel finesse, onder verschillende internationaal geprezen merken.

Spanje – Rioja

Petit Vega

De familie Díaz Bayo beheert al vier generaties lang wijngaarden in het legendarische dorp Fuentelcesped, Ribera del Duero. Ze produceren unieke wijnen gemaakt van de beroemde Tempranillo-druiven. Het biedt elegantie van enkele wijngaardwijnen.

Spanje – Ribera del Duero

Nuestro

De familie Díaz Bayo beheert al vier generaties lang wijngaarden. Ze produceren unieke en elegante wijnen. Hun prachtige Verdejo uit Rueda komt van 20 jaar oude wijngaarden op een hoogte van 700 meter.

Spanje – Rueda