Global Wine trade consultancy

MH Wines Consultancy, uw leverancier van internationale wijnhandeloplossingen

Welkom bij MH Wines Consultancy, waar innovatie en strategie samenkomen om uw ervaring in de wijnindustrie opnieuw te definiëren. Onze diensten omvatten een breed scala aan oplossingen die zijn ontworpen om uw activiteiten te verbeteren, uw omzet te verhogen, door internationale markten te navigeren en uw betrokkenheid bij beurzen te optimaliseren.

WIJ WERKEN MET INTERNATIONALE WIJNBOUWEN EN WIJNHANDELSVERENIGINGEN

Hieronder vindt u een lijst met diensten die wij kunnen bieden:

Beurzenafspraken instellen

Increase commercial value of your worldwide wine trade shows by proactively connecting wineries with importers. Identify the right importers for your and schedule appointments at your stand. We ensure you return on your investment.

Ondersteuning bij toegang tot de internationale markt

Wij kunnen u oplossingen op maat bieden voor begeleide strategieën voor markttoegang, naleving van de regelgeving en uitvoerbare exportplannen voor uw wereldwijde expansie. Wij kunnen uw team begeleiden op het gebied van import- en exportdiensten en u adviseren over wereldwijde verzending en handelsnaleving.

Wijnhandel, verkoop en bedrijfsontwikkeling

Versnel de groei met bewezen verkoopstrategieën, tactieken voor het genereren van leads en de ontwikkeling van partnerschappen. We helpen u ook bij het berekenen van uw verkoopprijzen met tools die we voor uw bedrijf zullen ontwikkelen en die aansluiten bij de specifieke kenmerken van elke markt.

Wine Sales TrainingsWijnverkooptrainingen

We hebben teams in veel sectoren getraind en aangestuurd en we geloven dat emotionele intelligentie een sleutel is tot succes bij de wijnverkoop. Verbeter uw interacties, bouw duurzame relaties op en vergroot uw impact in de wijnhandel.

Gegevens en analyses

Om strategische of tactische beslissingen in uw bedrijf te kunnen nemen, moet u een duidelijk beeld krijgen van uw kosten en opbrengsten. Wat kost je geld en kost je te veel tijd? Hoe u de pareto 80/20-analyse toepast. Wij kunnen u hierbij helpen! Wij kunnen u helpen uw gegevens te organiseren en een dashboard te bouwen om uw activiteit te volgen

Operationele en logistieke optimalisatie

Stroomlijn de activiteiten en logistiek voor efficiëntie en kostenbesparingen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van interne processen en het ontwikkelen van interne tools om repetitieve handelingen te automatiseren om zo meer omzet te genereren en u tijd en geld te besparen. Ook adviseren wij u over strategie, zodat u de focus kunt houden en planmatig kunt werken.

EEN WERELDWIJDE WIJNCONSULTANT DIE U KUNT VERTROUWEN

Onze import-export- en verkoopexpertise, uw voordeel

Van de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën tot exportbegeleiding, verkoopverbetering en meer: ​​onze expertisegebieden bestrijken het hele spectrum van de wijnindustrie. Door gebruik te maken van datagestuurde inzichten, bewezen verkooptechnieken en strategische planning zijn we uitgerust om uw uitdagingen aan te gaan en uw kansen te grijpen.

Margaux Hyacinthe Global wine trade consultant

TESTIMONIALS

Nog niet helemaal overtuigd?

Lees diverse getuigenissen van een aantal klanten die wij al hielpen.

MH Wines has supported premium Chilean wineries in their efforts to enter the European market, helping them with their extensive knowledge and experience. However, what most characterizes the work of this company is the passion and enthusiasm of its founder, Margaux Hyacinthe. I have witnessed her great work and how she strongly supported ProChile's projects in The Netherlands. I hope that the relationship with Chile continues and that her talent helps our wineries to position Chilean wines in Europe. Chile needs people like Margaux to show the world the quality and diversity of our wines.
Marcleo Prochile wine trade consulting
Marcelo Villagrán
Former Trade Commissioner of Chile to The Netherlands - ProChile

Ervaar oplossingen op maat die resultaat opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​adviesgesprek in te plannen. Samen zetten we uw uitdagingen om in kansen.

Bel of mail ons voor een afspraak. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en bedoeld om meer te weten te komen over uw unieke bedrijf en hoe onze bedrijven op elkaar zouden kunnen aansluiten.

Prowein 2023 MH Wines's Team
Warehouse MH Wines photo
MH Wines & Martino wines Prowein 2023

Professionele diensten Wij vinden uw succes belangrijk

Wanneer u met MH Wines Consultancy samenwerkt, krijgt u toegewijde import/export-ondersteuning, begeleiding en advies van een gerenommeerd internationaal adviesbureau. Innovatief en besluitvaardig in ons werk, we hebben een sterk trackrecord in het uitvoeren van strategische doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van uw evenementenafspraken, het uitbreiden naar internationale markten, het optimaliseren van uw verkoopstrategieën of het benutten van gegevens voor weloverwogen beslissingen: wij zijn er om u te helpen een meetbare ROI te behalen die uw bedrijf een boost geeft.

Let's connect

Klaar om op reis te gaan om de internationale doelstellingen van uw wijnen te bereiken? Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​adviesgesprek in te plannen. We zijn benieuwd naar uw unieke doelen, uitdagingen en ambities. Samen stellen we uw routekaart naar succes in de wijnbranche op.

Wij zijn flexibel!

Free Consulting Session

Schedule a FREE Consulting Wine Trade Session to learn how to grow your wine business.

 • Een visionair in de wijnindustrie

  Maak kennis met Margaux Hyacinthe, de drijvende kracht achter MH Wines. Met een masterdiploma in supply chain logistiek & Internationale handel en WSET Level 3-certificering brengt Margaux een unieke mix van logistieke expertise en kennis van de wijnindustrie op tafel.

 • Expertise in export-import, transport & Logistiek

  Het traject van Margaux omvat meer dan 10 jaar ervaring in Export-Import, Transport & Logistiek, met een specialisatie van meer dan 5 jaar in de wijnindustrie. Als oprichter van MH Wines, haar eigen wijnimport-export- en logistiekbedrijf gevestigd in Nederland, heeft Margaux haar toewijding aan innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde service getoond.

 • Uw gids naar succes

  De reis van Margaux wordt gekenmerkt door een meedogenloos streven naar uitmuntendheid. Haar toewijding om een ​​revolutie teweeg te brengen en innovaties in de wijnindustrie te brengen, weerspiegelt zich in elk aspect van haar werk. Omdat ze vloeiend Frans, Spaans en Engels spreekt, overbrugt ze taalbarrières en maakt ze contact met klanten op wereldschaal.

 • Waarom kiezen voor Mh Wijnen?

  Door voor MH Wines te kiezen, selecteert u niet zomaar een adviesbureau. U werkt samen met een ervaren expert die: Eigenaar en beheerder van een opslag-, distributie- en distributiecentrum verkoopwijnbedrijf in Europa. Meer dan 10 jaar ervaring in de branche, ondersteund door WSET-certificering. Een sterk streven om de wijnindustrie te transformeren door middel van innovatie en strategische inzichten. Een passie om bedrijven te helpen hun kansen op de Europese markt te maximaliseren. Een liefde voor het werken met mensen en een streven naar uitmuntendheid.

Bent u wijnmakerij, wijnhandelsvereniging of eigenaar van een wijnbedrijf en heeft u interesse in onze internationale dienstverlening?

Vul het contactformulier in, bel ons op +31 642093463 of stuur een e-mail naar: [email protected]