Wijnleverancier horeca

MH Wines Exclusieve Terroirs, innovatieve wijnleverancier voor horeca

MH Wines levert wijnen aan horecagelegenheden door heel Nederland met een focus op regio Amsterdam. We importeren onze wijnen zelf, rechtstreeks vanuit de wijnproducenten, en distribueren zonder tussenpersonen naar Hotels, Restaurants en Cafés. Dankzij onze warme relaties, kennis en expertise kunnen we wijnen van hoge kwaliteit aanbieden tegen concurrerende prijzen voor catering en horeca.

We bieden een breed assortiment kwaliteitswijnen voor horecabedrijven die persoonlijk door ons zijn geselecteerd.

We hebben persoonlijk contact met onze klanten en komen regelmatig langs voor wijn- en spijsadvies om uw verkoop te maximaliseren of om u te helpen bij het samenstellen van de wijnkaart.

martino-red-wine-pairing

Bent u de eigenaar, manager of sommelier van een horecabedrijf en wilt u de mogelijkheden van een samenwerking met MH Wines ontdekken?

Bel of mail ons voor een afspraak. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, waarin we graag meer te weten komen over uw unieke bedrijf en hoe onze bedrijven elkaar kunnen ondersteunen.

tiraki food pairing
Catering wine pairing
Partnerschap

Wat MH Wines Exclusieve Terroirs voor u kan betekenen:

Kwaliteitswijnen met goede marges

Al onze wijnen worden "dubbel geproefd" en geselecteerd op basis van feedback van een panel van experts, enthousiastelingen en "wijnbeginners". Hun mening zorgt ervoor dat we wijnen aanbieden die aansluiten bij het volledige spectrum van de profielen en smaken van uw klanten.

Competitieve prijzen

We kopen rechtstreeks in bij wijnproducenten over de hele wereld om tussenpersonen en onnodige marges te vermijden. Onze distributieketen is kort en eenvoudig: Producent -> MH Wines -> Uw bedrijf.

Unieke wijnen om u mee te onderscheiden

Wij vinden het belangrijk dat uw aanbod in wijnen bijdraagt aan uw onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrenten. Bent u het niet ook zat om telkens weer dezelfde wijnen terug te zien op een wijnkaart of menukaart? Onze wijnen worden exclusief geïmporteerd door ons bedrijf in Nederland en zijn uniek op de markt. We werken samen met kleine en grote familiebedrijven die ondernemen met respect voor het milieu.

Advies voor uw wijnkaart & bijpassende gerechten

We weten veel van wijn, we weten veel van eten en we matchen ze graag met elkaar! We kunnen u helpen uw wijnkaart samen te stellen op basis van het eten en de gerechten die u serveert en de sfeer die uw bedrijf creëert. We zorgen er samen voor dat uw klanten de beste ervaring krijgen en terugkomen voor nog een glas of fles!

Eenvoudig bestellen

Bestel eenvoudig met uw eigen account via ons gebruiksvriendelijke bestelsysteem.
Of via email: info@mhwines.nl
Of via WhatsApp: +31 642093463

Wij zijn flexibel!

Wij zijn flexibel!
Mijn rekening

Een wijnleverancier voor horeca om op te bouwen

 • Snelle en betrouwbare levering

  Wijnvoorraadbeheer kan moeilijk en onvoorspelbaar zijn. U weet nooit welke wijn opraakt en soms kunt u niet te veel wijn bewaren vanwege de beperkte ruimte in uw restaurant. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering. Bestel vóór 10.30 uur en we bezorgen dezelfde dag in Amsterdam en de volgende dag in heel Nederland. Levering op zaterdag in Amsterdam is mogelijk, mits u de bestelling op vrijdag vóór 16.00 uur doorgeeft.

 • De klant staat voorop

  Hoe vaak bent u teleurgesteld over de kwaliteit van services van uw leveranciers? We denken vaak dat we een goede service krijgen omdat we klant zijn, maar helaas komt dit steeds minder vaak voor. En dat is jammer! Daarom staat bij MH Wines de klant altijd voorop! We willen u de beste ervaring en service bieden vanaf het eerste moment dat u ons ontmoet, tot het moment dat u de wijn voor uw klant inschenkt.

 • Een duurzame relatie

  Omdat we een kleine wijnimporteur zijn en eigenaresse Margaux een toegewijde ondernemer is, is ze betrokken bij elk onderdeel van het bedrijf en heeft ze een directe relatie met al haar klanten. We zijn altijd blij om te helpen, ook als het dringende zaken buiten kantooruren betreft. Werk moet leuk zijn, zodat we samen kunnen genieten van wat we doen!

 • Evenementen

  Organiseert u een evenement waar kwaliteitswijnen niet mogen ontbreken? Als wijnleverancier voor horeca adviseren wij u graag om zorgen over het wijnaanbod weg te nemen. We leveren niet alleen wijn, maar ook tafelkoelers, advies over tafelpresentatie of maken flyers met QR-codes om meer in detail uit te leggen over elke wijn en de bijbehorende combinatie. We kunnen zelfs een wijnexpert voorstellen om te serveren en de wijnen te presenteren op uw evenement. Ons doel is om samen met u meer omzet uit uw wijnverkoop te halen en uw gasten te voorzien van een goed glas wijn!

Bent u een ondernemer in catering en bent u geïnteresseerd in MH Wineswijnen?

Vul het contactformulier in, bel ons op +31 642093463 of stuur een e-mail naar: info@mhwines.nl

  Reviews

  Nog niet overtuigd?

  Lees de reviews van onze klanten uit de horeca & catering!